• Imate puno odraslih prijatelja, Vaša deca imaju puno drugara ili su rođeni u istom mesecu pa Vam se više isplati da slave zajedno. Na pravom ste mestu!
    ROĐENDAONICA, IGRAONICA, DISKOTEKA

Dovedite dete i pustite ga da se odmori od vas!

 

Dečija igraonica EXTRA DAR-MAR prijatan kutak za Vas i Vašu decu.
Cena karte za dnevno igranje iznosi 250 din (svaki peti dolazak je gratis).

U opuštenoj atmosferi osećaćete se kao u svojoj kući, samo što će / decu čuvati iskusni i simpatičuni animatori.

Svaki peti dolazak deteta je besplatan. Nudimo / mogućnost čuvanja dece i bez vašeg prisustva u koliko imate potrebu da nešto završite.

Vaša deca će zavoleti naše devojke zato što ih one neće '' čuvati'' nego će se neprekidno igrati i zabavljati sa njima na obostrano zadovoljstvo.

 

      

     

   

POGLEDAJTE NAŠU GALERIJU »


PROSLAVA DEČIJIH ROĐENDANA

Rođendani su isključivo zatvorenog tipa, a svi sadržaji igraonice su dostupni slavljeniku i drugarima. Organizacija zabave kod nas je kompletna.

DEČIJA IGRAONICA SA DVORIŠTEM

Ako su Vam deca rođena u letnjim mesecima proslavite rođendan pod vedrim nebom!!! Naša igraonica sa dvorištem napravljena je da svi uživaju!!!

ORGANIZACIJA ROĐENDANA - ALL INCLUSIVE

Mogućnost organizacije rođendana po principu "ALL INCLUSIVE" PAKETA! U mogućnosti smo da vam organizujemo pozorišne predstave, klovnove, ili mađioničare..

KAFE ZA RODITELJE U OKVIRU IGRAONICE

U prijatnom kafiću možete se odmoriti "sami sa sobom'' ili u društvu dok su vam deca pod adekvatnim nadzorom našeg osoblja.

IGRAONICA I ROĐENDAONICA EXTRA DAR MAR

Dečija igraonica EXTRA DAR-MAR prijatan kutak za Vas i Vašu decu. Cena karte za dnevno igranje iznosi 250 din (svaki peti dolazak je gratis).

DISKOTEKA EXTRA DAR MAR - ZABAVA ZA TINEJDŽERE

Diskoteka se nalazi na prvom spratu, opremljena je raznim svetlosnim efektima, odličnim ozvučenjem, dim mašinom itd.